Untitled Document
www.e-CAT.ro    Knowledge Business       Mobile Style of Business and Life
SES - Senior Experten Service - asistenta germana gratuita
Misiuni economice la targuri internationale
Programul de Accelerare a Accesarii Fondurilor Structurale
Centrul de Afaceri al Studentilor Transilvania
Centrul de Practica Studenteasca
Primul Multicultural CyberCity www.ClujNapoca.ro
Training in eMarketing/Mobile Marketing
Piata virtuala www.v-Market.ro si Bursa Electronica www.e-Bursa.ro
     
Centrul de Afaceri Transilvania Business Center
Centrul de Afaceri Transilvania Business Center on Twitter Centrul de Afaceri Transilvania Business Center on Facebook Centrul de Afaceri Transilvania Business Center on Linkedin
     


Bilete de avion ieftine
Oferte, Reduceri hotel
Asistenta germana nerambursabila SES
Oferte, Reduceri vacante
Reclama publicitate
Practica Studenti, masteranzi, adeverinta de practica
cursuri webdesign pr antreprenoriat

Certificat 

 

Departament Cercetare-Dezvoltare

Departamentul "Dezvoltare" are ca scop organizarea bazelor de date si sistemul de comunicatii; coordonarea si dezvoltarea programului Piata Comunã CAT; îndrumarea activitãtii centrelor si reprezentantelor CAT;
Una din activitatile esentiale ale Centrului de Afaceri Transilvania este CERCETAREA pietei, realizarea de studii sectoriale si promovarea noilor tehnologii de informare-comunicare (ICT).

CAT sprijina firmele membre din domeniul marketingului, design-ului industrial si ICT-ului pentru a crea, inova si aduce in zona cele mai moderne echipamente, tehnologii si know how.
Capacitatea inovativa a Centrului si a firmelor sale a crescut continuu datorita mediului concurential, a conectarii la Internet, precum si a traditiilor in domeniul invatamantului, cercetarii, educatiei si culturii pe care le are municipiul Cluj-Napoca.

Fiecare din membrii staff-ului CAT efectueaza o activitate de cercetare-design si implementare a noilor tehnologii ICT, realizarea de baze de date, studii, analize si proiecte de dezvoltare.
Am creat CATexpert, un program de sprijinire, plasare si utilizare a specialistilor si cercetatorilor din diferite domenii. Centrul nostru a fost invitat de catre Banca Mondiala la fondarea Global Development Network, cu prilejul Conferintei GDN 99 de la Bonn. Ne aducem in acest fel aportul la designarea si punerea in functiune a acestei retele internationale si dezvoltam totodata relatii cu cei 450 de participanti din 120 de tari: cercetatori, oameni de afaceri, finantisti, politicieni, alte personalitati.

Participam la activitatile Programului Information Society Technologies creat de Comisia Europeana, iar la Conferinta IST 99 de la Helsinki, Dr. Radu-Adrian Mlesnita a prezentat on-line rezultatul cercetarilor privind crearea PRIMEI PIETE ELECTRONICE TRANSILVANE. Suntem in contact cu participantii, responsabilii de proiecte, coordonatorii de tara si oficialitatile de la CE Bruxelles, pentru punerea in practica a ideilor acestei conferinte.
Cercetarile noastre si rezultatele lor concrete au fost prezentate Natiunilor Unite prin intermediul United Nations Research Institute for Social Development - UNRISD si al United Nations Industrial Development Organization - UNIDO.

Stockholm Challange a invitat CAT la competitita internationala de proiecte realizate sau in curs de finalizare. Am participat alaturi de 420 de competitori cu o idee la care lucram inca din 1995 si anume: "Transformarea unui centru de afaceri real in unul virtual (modelul CAT-E-CAT) pentru sprijinirea intreprinderilor private mici si mijlocii".
CAT-ul este o parte a cercetarii, dezvoltarii si implementarii Consortiilor-EU pentru proiectele cum ar fi: ViVa, ENERGIA, LIRIC, IRC si smE-MPOWER.
CATresearch este o activitate sustinuta din bugetul organizatiei si din donatii ale firmelor asociate la programele noastre.

Daca aveti idei si doriti sa colaboram in domeniul cercetarii si dezvoltarii, va invitam sa ne scrieti la development@e-cat.ro


  • Aboneaza-te gratuit la Newsletter

liligo_128x60.gif

  • Creaza-ti cont | Joaca-te online


  • Creaza-ti cont | Cauta-ti partener

Lifestyle-Community upzz.com C-date FR Image Banner 234 x 60

  • Creaza-ti cont | Diverse

Valued Opinions - paid surveys Free psychic reading Giro Logo 120x60 La Poste Mobile_forfait 3.90_visuel007_234x60.gif Compleanno 2013 Image Banner 234 x 60

  • Creaza-ti cont | Devino afiliat

make money with your web site make money with your web site make money with your web site Earn money from your website/blog by, selling text links, banner ads - Advertisers can, buy links, from your blog for SEO. Get paid through PayPal 2Parale.ro make money with your web site Affiliate Banner

TextLinks.com

 


MOTTO: Concurenta nu doarme:

Gazduire site:

 

Creaza-ti eshop gratuit:

Creaza-ti cont si obtine promotii si reduceri accesand bannerele de mai jos:mysportworld - Dein Premium Sportshop im Internet
 
Bilder-Welten - Wandtattoos
 
generic logo_120x60_v1 Image Banner 120 x 60
 
allmaxx students club
 
mysportbrands - Deutschlands grter Sport Shopping-Club
 
OpenSky
 
 
 
www.misco.de
 
 
 
Spreadshirt T-Shirt Designer
 
Power-Netz.de Premium WebHosting
 
agnes b. von Le Club des Crateurs de Beaut
 

Untitled Document

Prezentare Evenimente Oferta Proiecte Contact
wwwClujNapoca.ro www.Kolozsvar.ro www.v-Market.ro www.e-Bursa.ro www.iAvion.ro
© www.e-CAT.ro   All rights reserved
Created by Radu Adrian Mlesnita   Webmaster: Adela Zifceac